fbpx

Hoe video uw email resultaten kan boosten

Laatste aangepast:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

VERSCHILLENDE VIDEOS WORDEN INGEZET BIJ EMAILS AFHANKELIJK VAN DE FASE VAN HET VERKOOPPROCES

Video is een krachtig gegeven om koele, saaie email om te zetten in een waardevol contactpunt met uw (potentiële) klanten. Hieronder geven we reeds een overzicht van drie momenten waar het toevoegen vn emails bij klantenconversaties van goud waard zijn. Door deze videos te implementeren verzekeren wij dat uw verkopen en online conversies via email sterk zullen stijgen!

Dit artikel is een deel van een reeks tips & tricks voor videos in te zetten bij sales. Hier kunt u de overzichtspagina terugvinden.

BETER RESULTAAT MET VIDEOS BIJ INTRODUCTIE EN KENNISMAKING MAILS

Gebruik videos via bij:

  1. Cold mailing

  2. Opvolgmails

  3. Kennismakingsmails

Mails naar nieuwe leads belanden makkelijk in de prullenbak of in de spam filter. Indien u de impact van uw email leads wilt verhogen is video de belangrijkste tool. Het rendement van initiële emails zal sterk stijgen door een hogere open-rate en meer interactie zelf.

Het is superbelangrijk om op te vallen en de aandacht te trekken. Daarom kunnen business development groepen hun inzet maximaliseren door de prospecties te optimaliseren met video. Om dit zo effectief mogelijk te doen gebruik u “video” in de onderwerpregel en voeg je een thumbail toe aan de e-mail zelf.

Hoe persoonlijker en professioneel u de emails kan maken des te beter de resultaten van de campagne zullen blijken.

STERKERE OPBOUW VAN RELATIES MET VIDEOS IN UW MAILS

Love

Gebruik videos bij:

  1. Content marketing

  2. Check-ins

  3. Algemene updates

Indien er reeds een relatie is opgebouwd met de klanten kan u deze maar beter onderhouden. Klanten aantrekken is een duurdere en tijdsintensieve opdracht dan ze behouden en éénmaal kwijt is de vogel gaan vliegen.

Houdt uw klanten daarom op de hoogte van uw werk en uw ontwikkelingen op een engagerende manier die hyper-relevant is voor hen. Door gebruik te maken van video kunnen uw klanten uw informatie makkelijk verwerken op een entertainende manier. Moedig daarom uw vertegenwoordigers aan enkele dagen in de week samen te werken met Landing Videos om de portfolio up-to-date te houden.

Bij deze videos is het belangrijk om steeds aanspreekbaar te zijn  en niet oppervlakkig over te komen. Denk na over hoe uw vertegenwoordigers kunnen helpen door communicatie op een nuttige, educatieve manier te brengen zodat een sterke relatie wordt behouden.

SNELLER EN MEER VERKOPEN MET VIDEO IN UW MAILS 

Gebruik videos voor:

  1. Product demos
  2. Offertes
  3. Activatie cold accounts

Tijdens het verkoopproces is het noodzakelijk om de laatste twijfels weg te nemen en de deal te sluiten. Alhoewel uw vertegenwoordigers ongetwijfeld over de juiste kwaliteiten beschikken kan video hen helpen de verkopen nog sneller te sluiten.

Met video kan u uw waardevoorstel, bedrijf en product steeds op een gestroomlijnde manier naar de mensen overbrengen. Het neemt mogelijke menselijke fouten weg en minimaliseert mogelijke menselijke mismatches tussen de klant en de vertegenwoordiger.

Wees hierbij zelfverzekerd over uw product maar kom niet opdringerig over. Niemand wordt graag gepusht tot een beslissing.

EN VERGEET NIET: EEN VIDEO IS BRUIKBAAR ZOLANG UW PRODUCT NIET VERANDERT!