fbpx

Hoe wordt een Video ontworpen

Laatste aangepast:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

HOE WORDT EEN VIDEO ONTWORPEN?

VIER STAPPEN TOT DE FINALE VERSIE VAN DE DE VIDEO

Dit is een artikel in een reeks van diepgaande informatie over videomarketing. Via deze link vindt je het volledige aanbod.

Het ontwerp van een video is een productieproces dat is opgesteld uit vier stappen zodat we met maximale efficiëntie een impactvolle video kunnen creëren. Na elke stap wordt er met de klant gecommuniceerd, er kan enkel worden verdergewerkt bij goedkeuring van de vorige stap.

STAP 1: CONCEPT

In een eerste stap gaan we samen zitten (fysiek of digitaal – naar uw wens) om uw bedrijf en het concept dat u wilt visualiseren door middel van video, zo goed mogelijk te leren kennen. We stellen specifieke vragen die ons later gaan helpen bij de productie van de video.

STAP 2: SCRIPT & VOICE OVER

Nadat we van mening zijn genoeg informatie te beschikken, gaan we aan de slag met het script voor de video. Dit is een van de belangrijkste stappen in ons proces. Het is het fundament voor de video.

Daarnaast kiezen wij in overleg met jullie een voice-over talent voor de video. 

Script en voice-over moeten door jullie worden goedgekeurd alvorens verder te gaan met de productie.

STAP 3: STORYBOARD

Na goedkeuring van de vorige stap beginnen we met het maken van een storyboard en styleframe. Deze tonen hoe de video visueel gestructureerd wordt en hoe de animatie er zal uitzien.

STAP 4: ANIMATIE EN SOUND EFFECTS

Eens al het voorgaande goedgekeurd is beginnen we met het filmen, animeren en toevoegen van sound effects. 

Met als eindresultaat de perfecte animatie video.