fbpx

Landing Videos - Boost Digital Sales en Marketing

Waar de inspiratie vandaan komt?

Toelichting van onze oprichter

David Vandenbossche is oprichter en CEO van Landing Videos. Hij zet sinds 2014 video in voor online marketing en sales activiteiten voor onder andere webwinkels, social media advertising, content marketing websites en In-bound marketing programma’s.

Video afspelen

De kracht van video marketing ontdekt bij eigen online ondernemingen

David is gespecialiseerd in het inzetten van video’s bij digitale sales en marketing processen. Hij heeft zelf de kracht van video ontdekt in zijn eerdere online ondernemingen, zo verkocht hij een e-commerce onderneming en een referral based content website nadat video’s zijn omzet fors hadden verhoogd. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de optimalisatie van online video marketing.

Digitale sales en marketing expert

De unieke combinatie van kennis over video en online marketing en een passie voor sales automatisatie maakt David de drijvende kracht achter Landing Videos. Hij zet zich volledig in om klanten te helpen hun digitale sales en marketing te boosten via explainer video’s, testimonials, product video’s en nog veel meer.

David bekijkt steeds hoe het verhaal achter een product of dienst het best kan worden aangepast aan de doelgroep zodat de impact wordt gemaximaliseerd. Hij heeft reeds tientallen bedrijven geholpen met het realiseren van een betere digitale sales en marketing output via video.

Met Landing Videos streeft hij ernaar om elke video van een uitstekend script met een solide narratieve structuur te voorzien, de juiste elementen naar boven te brengen om de emoties van de klanten uit te dagen en het vervolgens te optimaliseren aan de hand van de video distributie strategie.

Onze tevreden klanten