fbpx

Leer ons kennen.

David Vandenbossche

“Door video te gebruiken waren we in staat om mijn bedrijven beter en sneller te laten groeien. De impact die het had op branding, advertentie-ROI en productkennis (onder vele andere voordelen) zorgde voor een disruptie in onze marketing inspanningen. We kunnen nooit teruggaan naar het niet gebruiken van video. “

David Vandenbossche –  oprichter @ Landing Videos

Door het gebruik van explainer video’s in zijn eigen bedrijf, werd David verliefd op elk aspect van het productieproces.

Het was slechts een natuurlijke stap voor hem om de kracht van dit soort video’s te erkennen en andere bedrijven te helpen groeien door hen te helpen deze te implementeren. En zo werd Landing Videos geboren.

Bij Landing Videos zijn we trots op het leveren van premium video’s van topkwaliteit voor een zeer eerlijke prijs.

Gevestigd in België, in het hart van Europa, zijn we sterk beïnvloed door internationale samenwerking. Als gevolg hiervan is ons team opgebouwd uit de beste copywriters, stemacteurs, illustratoren en animators die de wereld te bieden heeft. Dit geeft ons de mogelijkheid om zich snel aan te passen aan elk project dat op onze weg komt.

We zijn klaar om uw videoproject te starten! Let’s talk.

Wilt u weten hoe ons werk wordt geapprecieerd? Dan nodigen we u uit onderstaande reviews te lezen!

“Top rated Video Agency geworden” volgens Trustpilot

The Adecco Group
The Adecco Group
Jonas De Backer
Lees verder
Landing Videos maakte voor ons de Modis Life Sciences (deel van the Adecco Group) bedrijfsfilm. Zeer fijne samenwerking; het team gaat snel aan de slag met input & feedback en is gemotiveerd om te werken naar een eindresultaat waar de klant niet alleen tevreden maar ook enthousiast over is. We hebben erg veel positieve feedback ontvangen over de bedrijfsfilm. Een aanrader!
Juumo
Juumo
Jan Luts
Lees verder
Werken met David was een plezier! Vanaf het begin zorgde David ervoor dat we het gevoel hadden in goede handen te zijn en dat bleek uiteindelijk ook het geval te zijn. We leken elkaar perfect aan te vullen en er werd ook goed mee gedacht met hoe we zelf best de video zouden opbouwen. Zeker een aanrader!
Van In
Van In
Hans Mertens
Lees verder
Snelle en correcte opvolging, scherpe prijs en goed begrip van de briefing.
Scylla AG
Scylla AG
Jef Pelkmans
Lees verder
Super service, super kwalitatief eindproduct.
Previous
Next