fbpx

Videomarketing case studies

Laatste aangepast:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

VIDEOMARKETING CASE STUDIES:

LOKALE EN EEN INTERNATIONALE SUCCESS VERHALEN

Deze informatie is deel van een reeks tips & tricks rond video marketing. U kan de andere artikels hier vinden.

CASE STUDY 1: EEN INTERNATIONAAL VIDEOMARKETING SUCCESS: GROUPON

Groupon gebruikte een explainer video die de dienst binnen de 30 seconden beschreef. Door de video kort en direct te maken, heeft het bedrijf in korte tijd ongelooflijk veel succes behaald. Met de hulp van hun gemakkelijk te bekijken video die binnen een paar dagen viraal ging, verhoogde Groupon hun aantal conversies met 4% en genereerde meer dan $24 miljoen aan inkomsten. De explainer video die Groupon naar succes leidde, omarmde echt het beste promotie-advies van iedereen, van ontwerpers tot marketinggoeroes: in een korte tijdspanne van 30 seconden beschreef de video met een paar korte woorden het direct voordeel van de dienst aan zijn gebruikers.

CASE STUDY 2: EEN NATIONAAL SUCCESS: LANDING VIDEOS

“We practice what we preach” We gebruiken bij Landing Videos video om onze eigen commerciële molen zoveel mogelijk aan te zwieren. Door het introduceren van deze video’s op onze website hebben we de tijd dat op onze site wordt doorgebracht verdubbelt, de conversie verhoogt met 2% en genieten we van meer vertrouwen bij potentiële klanten. Hier vind je alvast enkele inzichten:
  • Een “Over ons” video om de emotionele verbinding met onze klanten te versterken
  • Enkele “Testimonial videos” om de waarden van onze diensten in de verg te zetten
  • Product videos” om direct inzicht te geven op de kwaliteit die wij bieden
Zo zowel product video’s om ons werk te tonen aan prospecten, als testimonials om de appreciatie van de klanten weer te geven als “over ons videos” om meer informatie te geven over onze onderneming.

CASE STUDIES VAN KLANTEN

Gelieve door te klikken voor meer informatie. Een pitch video om investeerders te overtuigen binnen 60 seconden… en het verhaal erachter. Een animatie video om het complexe product: lijfrente uit te leggen binnen 60 seconden… en het verhaal erachter WERK MET LANDING VIDEOS Bij Landing Videos hebben we reeds tientallen video’s ontwikkeld met met maar één uitgangspunt in het achterhoofd: aanpassen aan de specifieke doelgroep, niche en marketingdoelen van de klant. Met onze specialisering in de digitale Sales en Marketing verzekeren we dat we bij Landing Videos de beste resultaten opleveren. Dat is een must voor ons.