fbpx

Waarom je beter persoonlijke videos laat maken

Laatste aangepast:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DRIE REDENEN WAAROM GEPERSONALISEERDE VIDEOS EEN BETER RESULTAAT BIEDEN

Als u tijd, geld en energie investeert in het maken van een marketingvideo, wilt u de beste resultaten behalen, toch? Dan is het aanpassen van de strijd (in de marketing wereld: aanpassen aan de kenmerken, verwachtingen en behoeften van je doelgroep) de enige optie die u heeft om de strijd te winnen.

Deze informatie is deel van een reeks tips & tricks rond animatie explainer videos. U kan de andere artikels hier vinden.

1) ONDERSCHEID U VAN DE CONCURRENTIE MET VIDEO:

Door uw video volledig op maat te maken, kunt u een speciale plaats boven uw concurrentie veroveren. Houd er rekening mee dat het web vol zit met deze video’s. Als u het uwe aanpast, vindt uw publiek dat de video speciaal voor hen is gemaakt.

2) CONNECTEER MET UW DOELGROEP VIA VIDEO:

Door uw marketingvideo aan te passen, kunt u een emotionele band opbouwen met de kijkers: zij zullen zich realiseren dat uw bedrijf echt weet wat hun probleem is en, het belangrijkste, dat uw bedrijf weet hoe u hen kunt helpen met een effectieve oplossing .

3) VERBETER UW ROI MET VIDEO:

Als uw video op maat is gemaakt is uw doelgroep gefascineerd en blijven ze langer op uw site om het te bekijken. Op deze manier heeft u meer tijd om uw specifieke kernboodschappen uit te delen, terwijl u van meer vertrouwen en empathie geniet. Daarom verhoogt u ook de conversies en verkopen.

WERK MET LANDING VIDEOS

Bij Landing Videos hebben we reeds tientallen video’s ontwikkeld met met maar één uitgangspunt in het achterhoofd: aanpassen aan de specifieke doelgroep, niche en marketingdoelen van de klant
Met onze specialisering in de digitale Sales en Marketing verzekeren we dat we bij Landing Videos de beste resultaten opleveren. Dat is een must voor ons.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat sjabloonvideo’s zeer nadelig kunnen zijn voor elke marketingstrategie. Omgekeerd, een aangepaste video die snel de aandacht van de kijker trekt, hen betrokken houdt en identificatie genereert, zal uiteindelijk de beste resultaten opleveren.