fbpx

Wat is videomarketing

Laatste aangepast:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WAT IS VIDEOMARKETING
VIDEO + MARKETING =  VIDEO MARKETING

Deze informatie is deel van een reeks tips & tricks rond video marketing. U kan de andere artikels hier vinden.

Videomarketing is een eenvoudig concept. Het slaat op het gebruiken van video om uw bedrijf, product of dienst te promoten of naar de markt te brengen. In een moderne marketingcampagne wordt video zeker meegenomen in de mix. Zo wordt gebruik gemaakt van getuigenissen van klanten, animatievideo’s, instructievideo’s en nog veel meer.

Door de enorme stijging van het belang van video in onze mediakanalen heeft video een meer prominente rol opgenomen in het marketing budget. Advertenties op facebook, google en youtube hebben doorsnee een betere impact via video. Verbeter de resultaten van uw marketing campagne door video te gebruiken. You’ll never regret it.

Hieronder kun je enkele voordelen van video’s vinden.

Videomarketing voorbeeld:

In de plaats van een lange weinig intigrerende teksten te gebruiken voor moeilijke concepten zoals lijfrente en assistentiewoningen worden video’s ingezet.

VIDEOMARKETING VOOR ADVERTENTIES:

In de plaats van een saaie tekst of foto advertentie kun je de aandacht van uw publiek trekken via een video.

WERK MET LANDING VIDEOS

Bij Landing Videos hebben we reeds tientallen video’s ontwikkeld met met maar één uitgangspunt in het achterhoofd: aanpassen aan de specifieke doelgroep, niche en marketingdoelen van de klant
Met onze specialisering in de digitale Sales en Marketing verzekeren we dat we bij Landing Videos de beste resultaten opleveren. Dat is een must voor ons.